Sivut

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Huomenna lähtee!

Löysin jälleen yhden syyn lisää tämän projektin perustelemiseksi. Kaivoin eilen auton esiin märän lumen ja jääloskan keskeltä ja tähän urakkaan meni sellainen rapia puoli tuntia. Ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen kädet jo tutisi ja loppujen lopuksi olin aivan hiestä märkä. Tänään on etenkin oikean käden ja hartian lihaksisto ollut niin kipeänä, että morjesta. Huomaa, ettei tuota yläkroppaa juuri liikuteltua tule, joten onni on kotitreenin yläkroppaan kohdistuvat liikkeet.

Tänään en ole ollut mitenkään erityisen liikunnallinen, ja aamupalaksikin söin jäätelöä. Päivälliseksi tein samaa ruokaa jota ajattelin syödä huomennakin lounaalla ja päivällisellä, mutta toki vähän eri suhteissa eri osia vielä tänään. Ihan hyvää tuli, vaikka rohkeninkin heittämään vähän normaalia enemmän tulisempia mausteita sekaan.

Mulle tämä Superdieetti tulee olemaan hyvää siedätyshoitoa myös kasvisten suhteen. Normaalisti olen uskomattoman kranttu sen suhteen mitä suuhuni laitan, mutta nyt on pakko syödä sitä mitä listalla lukee ja kasviksiksi ei enää voi lukea kaupan valmista punajuurisalaattia. En vielä tiedä mihin tulen saamaan kaikki kasvikset mahtumaan huomisen kauppareissun jälkeen, mutta eiköhän sitä jotain keksi.

Huomisen ruuista on tekemättä enää puolet aamupalasta sekä iltapala, mutta niihin ei pitäisi kauaa mennä. Kello on laitettu soimaan kello 5.30 ja kahvi ajastettu tippumaan automaattisesti. Superdieetin aloitus sattui omalla kohdallani siinä mielessä epäsuotuisaan aikaan, että normaalisti teen vain n. 20 tuntista työviikkoa, mutta tällä viikolla päivät ovat pidempiä, joten joutuu vähän pyörittelemään mihin saa kaiken mahtumaan.

Mutta tekosyitä ei ole olemassakaan, kaiken ehtii minkä haluaa ehtiä ja loppujen lopuksi kyse on vain sopeutumisesta!

Alkutilanteesta ja tavoitteista vielä sen verran, että painoa on nyt lähtöpunnituksen mukaan 67kg ja tavoite olisi lopulta 55kg, mutta tietenkin tärkeintä on se miltä näyttää ja tuntuu, vaaka on vain suuntaa-antava mittari. Tämän kuuden viikon aikana haluaisin onnistua pudottamaan neljä kiloa, mutta kolmeenkin olen tyytyväinen. Aion joka tapauksessa jatkaa parempia elämäntapoja myös Superdieetin jälkeen.

Itseni kannustamiseen aion käyttää kahta pidempään harkinnassa ollutta palkintoa:
  • Kun päästään viitosella alkaviin lukuihin, käyn viimeinkin kampaajalla (ja ehkäpä uskaltaudun jopa leikkaamaan sen pelätyn otsatukan!)
  • Ja kun (huom KUN, ei jos) pääsen tuonne 55kg:aan, varaan ajan tatuointia varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti