Sivut

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Superdieetti - viikko 3, päivä 2 & 3

Eilinen oli niin merkittävä päivä etten edes muista mitä tein. En mitään ihmeellistä selvästikään. Tänään on ollut aika samanlaista. Huomasin tosin taas ulkoilun hienon vaikutuksen, kun parisuhteeni nosti ihan uskomattoman vitutuksen päälle ihan vaan whatsapp-viestillä. Vastaamisen sijaan lähdin puolentoista tunnin raivokkaalle kävelylle parinkytä asteen pakkasessa, ja kotiin tullessa ei ollut enää ollenkaan riidanhaluinen olo. Hyvä päätös.

Loppuviikko pitäisi nyt tällä kertaa olla oikeastikin kokonaan vapaa, ellei pomo taas keksi jotain syytä kutsua töihin perjantaina. Huomenna edessä kauppareissu jolla pitäisi ostaa myös lauantain tankkaussafkat (pidän siis tankkauspäivän jo lauantaina, että hiilaripöhö ehtii vähän laskea sunnuntain aikana). Vedän tankkauksen ihan virallista ruokavaliota noudattaen, jotta vältyn miltään isommilta houkutuksilta. Periaatteessa joku donitsi tai pizza olisi saattanut houkuttaa, mutta sitten taas toisaalta ei mun oikeasti mitään tuollaista tee mieli. Kyse on vaan jostain vahnasta tottumuksesta ja niistähän tässä yritetään kovasti päästä irti.

Dieetin hinnan seuranta on vähän jäissä tällä hetkellä, koska mulla on pari kauppakuittia hukassa, mutta sen verran osaan sanoa että aika rankalla kädellä on mennyt rahaa kurkusta alas. Ehkä se on sen arvoista, näkee sitten kolmen ja puolen viikon päästä.

Viime kauppareissulla tein muuten uuden lempparilöydön! Kaikki hauska on hyvää vatsalle Muumi-teet ♥ Olen nyt maistanut mansikkapirtelön ja sitruunajuustokakun ja ne on oikeasti parhaita tee-makuja pitkään aikaan. Noita pitää melkein ostaa varastoon siltä varalta, että ovat vain sesonkimaku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti