Sivut

lauantai 10. tammikuuta 2015

Superdieetti - viikko 1, päivä 6

Eilen taisin mainita, että tuntuu kuin ei olisi dieetillä ollenkaan ja että helppoa on? Joo, tänään on sitten ollut ihan toisenlainen päivä. Koko päivän on ajatukset kiertäneen kehää napostelun ympärillä ja muutenkin ollut jotenkin todella levoton olo. Ensimmäinen päivä, kun vähäisemmät hiilarit alkavat tuntua.

Välipala oli yritys tyydyttää tuota kamalaa tarvetta naposteluun ja sokeriin. Koominen kavalkadi proteiinipatukan puolikkaita, kun en osannut päättää mitä makua maistaisin. Välipalan jälkeen tosin vähän helpotti ja lähdin parin tunnin kävelylenkille korvissa äänikirja. Loppumatkasta alkoi vähän jalka taas painaa kun verensokerit laski, joten ehkä jatkossa otan jonkun hedelmäsoseen tms. tuonne puoleen matkaan eli kuudennen kilsan kohdalle.


Ulkona on nyt aika kivat kävelykelit täällä. Muutama pakkasaste mutta ei kuitenkaan niin kylmää että naama irtoaisi. Viime talven investointi Icebugeihin kannatti eikä liukastelua tarvitse pelätä tänäkään vuonna.

Yksi mielenkiintoinen havainto Superdieetiltä on se, että voisin ihan hyvin syödä kukkakaalia pastan/perunan sijaan normaalissakin arjessa. Hippunen suolaa, vähän öljyä ja kurkumaa ja lopputulos pehmeäksi keitettynä on tosi täyteläinen ja miellyttävä. Tomaattikastikkeet voi näiden kuuden viikon jälkeen alkaa tosin tökkiä. Ehkä ensi viikolla pitää koittaa tehdä jotain keittoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti