Sivut

maanantai 19. tammikuuta 2015

Superdieetti - viikko 3, päivä 1

Äh, hävettää kirjoittaa tänne kun tänäänkin on syömiset menneet miten sattuu. En pysy nyt ollenkaan ateriarytmissä ja tänäänkin jäi väliin aterioita. Tiedän että vedän nyt kuralle tätä, mutta jotenkin on niin vaikea saada itseään ruotuun kun ruoka ei voisi vähempää kiinnostaa ja mieli on muutenkin jotenkin apea.

Tänään mentiin siis sillä kaavalla, että söin aamupalan joskus puolilta päivin (kaksi kuppia kahvia ja proteiinipatukka), välipalan söin muistaakseni joskus puoli kuudelta (rahkaa, pudding-jauhetta, maitoa ja mustikkakeittoa smoothieksi) ja tässä välissä toiset pari kahvikupillista. Päivän ensimmäinen ja viimeinen oikein koostettu ateria meni alas tuossa puoli kahdeksan aikaan (seitan-kebabia, kasviksia tomaattikastikkeessa, pastaa ja raejuustoa).

Eikä tee mieli syödä enää yhtään mitään, etenkin kun haluaisin vaan mennä jo nukkumaan. Viime yönä unet jäivät jonnekin viiteen tuntiin, koska luin sängyssä jonnekin aamuviiteen ja heräsin kuitenkin jo kymmeneltä. Olo on tosi väsynyt ja sammunkin varmaan jo joskus kymmeneltä.

Nyt taidan paketoida tämän kämäisen syntymäpäiväni keittämällä kupillisen muumi-rooibosta ja ryömimällä sänkyyn lukemaan vielä hetkeksi. Jos se tämä huominen olisi nyt sitten se ratkaiseva ja käänteentekevä, kun on työpäiväkin ja ikäänkuin pakko koittaa skarpata muutenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti