Sivut

maanantai 5. tammikuuta 2015

Superdieetti - viikko 1, päivä 1

Tämä päivä oli ihan hyvä suoritus mitä dieetin aloittamiseen tulee. En noudattanut ohjeita sataprosenttisesti - laskin tomaattimurskan kasvikseksi enkä käyttänyt lataria tai palkkaria, tein myös treenin vähä vasemmalla kädellä. Tomaattimurskan aion jatkossakin pitää ruokavaliossani, enkä aio jatkossakaan aloittaa latareiden tai palkkaireden lipittelyä. Liikunnan suhteen pyrin parantamaan. Treenin velttoutta kompensoin hiukan tunnin iltalenkillä.

Melkein muistin myös kuvata kaiken syömäni - ainoastaan välipalarahkan+marjojen kohdalla muistin kuvaamisen vasta katsellessani tyhjää kippoa.

Yllä olevia kuvia katsellessa ei välttämättä tulisi mieleen, että yritän laihduttaa. Kaikki on kuitenkin ohjeiden mukaan mitattu ja punnittu, joten kai tässä oikealla raiteella ollaan.  Vatsa on aika pitkälti koko päivän ollut pinkeänä, mutta toisaalta ei tehnyt ollenkaan tiukkaa kaupassa olla huomioimatta kaikkia tuttuja ja ihania houkutuksia joihin normaalisti tapaan hukuttaa kaikki tunteeni. Varmasti se on osaltaan pointtinakin siinä, että ensimmäisellä viikolla syödään niin helkkarin paljon - helpottaa huomattavasti mm. sokerikoukusta pääsyä.

Ei mussa kauheasti ennustajan vikaa ole koskaan ollut, mutta veikkaanpa silti että ensi viikolla ei ihan näin isoja hiilarimääriä enää katsella!

4 kommenttia:

  1. Moinen ruokamäärä auttaa myös aineenvaihdunnan kunnolla käyntiin. Kohta huomaat kärsivästi jatkuvasta nälästä, kun keho alkaa vastaanottaa ravintoaineita ihan uudella tavalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuokin on kyllä varmasti ihan totta, ja todella tervetullutta! :)

      Poista
  2. Mulla on nyt jo sit taas ihan kauhea nälkä koko ajan. Toivon että se johtuu vaan siitä, että koko ajan miettii nyt syömisiä ennen kuin oppii punnitsemisiin ym. Kauhulla jatkoviikkoja odotellessa =DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään lepopäivänä ei itselläkään oo ihan saman luokan ähky ole ollut päällä, mutta vielä ei kyllä nälkäkään ole päässyt yllättämään. Vaan eiköhän se täälläkin vielä päälle hiivi, etenkin sitten kun alkaa dieetti niukkenemaan :)

      Poista