Sivut

tiistai 13. tammikuuta 2015

Superdieetti - viikko 2, päivä 1

Olin eilen jotenkin tosi väsynyt illalla, joten unohdin jopa päivittää päivän kuulumiset tänne. Ei sillä, että eilen mitään erikoista olisi tapahtunut. Oli lepopäivä, ja koska oli pakkasta ei mua huvittanut lähteä edes lenkille. Menin jo joskus puolo yhdeksältä sänkyyn lukemaan, mutta unta sain vasta puoli yhden aikaan, joten unet jäi ikävästi vähän vähiin taas. Tänään pitää mennä nukkumaan ajoissa, inhoan olla väsynyt.

EIlen oli tunnepuolella vähän vuoristoista. Töissä sain kuulla ei-niin-rohkaisevia uutisia, jotka eivät ainakaan luoneet uskoa siihen, että paikkani kokoaikaistuisi kevään aikana. Pahimmassa tapauksessa työt loppuvat kokonaan toukokuun lopussa. Siihen on onneksi sen verran aikaa, että tarvittaessa ehtii alkaa hyvin etsiä uutta työpaikkaa vielä ajoissa. Kotiin tultuani sainkin sitten puolestaan puhelinsoiton jota koko päivän odotin ja yksi harmaita hiuksia aiheuttanut asia selkiintyi ja poistui to-do listalta. Seuraava askel sillä tiellä on hankkia tänään vähän lisätietoa aiheeseen liittyen ja odottaa sitten helmikuulle että tekee seuraavia siirtoja. Mutta se ei liity laihduttamiseen mitenkään, joten ei siitä sen enempää.

Ensimmäisen viikon innostuksen jälkeen huomaan, että kuherruskuukausi alkaa olla ohi ja esimerkiksi ruokien punnitseminen alkaa tökkiä. Onneksi tällä viikolla tarvitsee ottaa töihin vain välipala mukaan ja lounaan voi syödä kotona, eli ei tarvitse prepata etukäteen yhtä paljon kuin viime viikolla. Myöskin annoskoot alkaa kyllästyttää - syömisessä kestää niin kauan ja kolme neljäsosaa ruuasta on pakko ahtaa väkisin mahaan vaikka olisi jo ihan täynnä. Nälkä kyllä palaa paljon nopeammin takaisin kuin aluksi, mutta silti.

Eiköhän tämä kuitenkin tästä vielä iloksi muutu, etenkin loppuviikosta kun ei ole töitä ja ehtii tehdä muutakin kuin laittaa ruokaa ja syödä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti