Sivut

torstai 15. tammikuuta 2015

Superdieetti - viikko 2, päivä 3 & 4

Eilen meni syömiset jotenkin niin nihkeästi, että ei kiinnostanut edes kirjoittaa tänne. Korvasin viidestä ateriasta kolme jollain proteiinivalmisteella (vaikka siis Superdieetillä pitäisikin suosia oikeaa ruokaa) koska syöminen ei yksinkertaisesti kiinnostanut ja halusin mennä sieltä missä aita on matalin. Liikuntaa harrasti kävelemällä melkein kaksi tuntia kun kävin eri puolilla kaupunkia hoitamassa asioita.

Tänään on vuorostaan treenipäivä, ja päätin eiliseen leipääntyneenä tsempata. Olen syönyt paremmin, ja ostin kauppareissulla myös kahvakuulan, jolla tein tänään kunnon kahvakuulatreeninkin ensimmäistä kertaa elämässäni. Jo nyt tuntuu kyljissä siltä, että jotain epätavallista on tehty. Kahvakuula on vain 8kg painoinen, koska halusin kuulan jonka jaksan nostaa yhdelläkin kädellä pääni päälle ja kymppi oli siihen liian painava.

Tänään syömiset menivät paljon paremmin kuin eilen, vaikka teinkin jauheliha-porkkana-tomaattisörsseliä jossa on niin paljon jalopenoa että syöminen on kivuliasta. Hups. Tänään hain myös postista Ruohonjuuresta tilaamani paketin, ja lauantaina on suunnitteilla varovainen seitan-kebabin valmistaminen. Jos tuo kokeilu onnistuu, niin proteiiniin menevät rahat ainakin saa sitten säästettyä hetken aikaa. Mielenkiinnolla odotan.

Tänään tein myös mielenkiintoisen kokeilun rahkalla ja proteiinivanukkaalla, joka oli ihan maistuva. Valmistin siis Fastin Cookies & Cream puddingia (rasvattomaan maitoon) annoksen ja sekoittelin purkilliseen maitorahkaa. Namnam, oli kyllä tosi hyvää. Sekään vähän mustikkakeittoa ja mustikoita niin mahtava välipala on valmis.

Huomiselle tulikin sitten odotetusta poiketen työpäivä, joten tänään pitää koittaa päästä nukkumaan aikaisin. Eväät on onneksi tehty valmiiksi, joten aamulla tarvii vain herätä, syödä ja raahata itsensä työpaikalle seitsemäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti