Sivut

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Superdieetti - viikko 4, päivä 1, 2 & 3

Voinkohan mä edes sanoa enää olevani superdieetillä? En ole syönyt ruokalistan mukaan, joten en varmaan. En oo varsinaisesti syönyt ylimäärästä, mun on vaan ollut tosi vaikea pakottaa itseäni syömään kunnolla. Useampi päivä mennyt kolmella ruokailulla eikä mikään oo koostunut kaikista vaadituista osista. Lähinnä kaurapuuroa, rahkaa, raejuustoa ja hedelmiä uponnut. Ja cashew-pähkinöitä.

Muistin taas, miksi alunperin oli niin helppoa lipsua elämään pelkillä sokeripitoisilla välipaloilla. Mä en vaan pidä ruuasta. Mulla ei oo mitään mielenkiintoa syödä asioita jotka on parhaimmillaankin "meh" reaktion aiheuttavia. Oon mieluummin syömättä mitään kuin pakotan kurkusta alas jotain salaattia tai kasvispaistoksia joiden maku ei kiinnosta. Pitäisi "opetella tykkäämään" asioista, mutta kun ei kiinnosta. Ja sitten kun ei syö oikeaa ruokaa, herää mielihaluja väärään syömiseen, luonnollisesti.

Täytyy nyt vaan yrittää patistaa itseään. Ehkä vapaapäivinä helpottaa, kun voi panostaa kunnolla ruuan valmistamiseen ja niin edelleen. Tiedän ettei tämä ole mikään hyvä tapa elää, eikä tällä lailla pitkään voi jatkaa. Eilinenkin meni käytännössä niin, että söin aamulla puuroa, töiden jälkeen proteiinipatukan, pähkinöitä ja banaanin ja sitten luin ja nukuin loppupäivän. Illalla vielä teetä ja pieni proteiinipatukka. Epäruokaa.

Haluan silti leikkiä vielä olevani Superdieetillä, ihan jos vaikka saisin itseeni jotain ryhtiä vielä ennen loppua. Onhan tässä vielä kaksi ja puoli viikkoa aikaa. Ainakaan en ruokavalion ulkopuolisia ruokia syö, vaikken sitten täysin pystyisikään pitäytymään ruokavaliossa.

2 kommenttia:

  1. Hei, nyt niskaperseote ja ryhtiä! Muistele miksi tähän lähdit ja miten käy, jos heität nyt pyyhkeen kehään. Mulla oli eilen jotenkin haluton olo ja dieetti kyllästytti. Pakotin itseni tekemään kotitreenin ja sen jälkeen olikin parempi olo. Ruokailut meni aikataulullisesti huonosti iltapainotteisesti, mutta kaiken söin, niin kuin aina.
    Ruoankaan ei tarvitse olla vaikeasti valmistettavaa ja aina samaa. Mua ei huvittanut eilen kokata, niin tein tomaattimössöä (Tomaattia koko vihannesmäärä pilkkoen, sekaan jauheliha jonka olin jo aiemmin pakkaseen paistanut. Näitä lämmittelin mikrossa kunnes tomaatti mössääntyi. Sekaan raejuusto, basilikaoliiviöljy, yrittimaustetta ja valkosipulijauhetta, suolaa.) Oli meinaan hyvää. Toinen pikaruokani on se jauhelihakeitto (3dl vettä, keittojuurespussi ja paistettu jauheliha + 1/4 lihaliemikuutiosta).
    Neuvonkin nyt etsimään sen motivaation jostain. Lue FF-palstaa, facea, muiden blogeja ja Päätä että nyt onnistuu! Ajattele tulevaa kesää ja sitä kuinka kiva silloin on kun nyt jaksaa vielä vähän :)
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta kyllä kaikki mitä sanot :) Oon nyt kuitenkin päättänyt jatkaa tätä projektia vähemmän strukturoidusti ns. omin neuvoineni ja toivon, että Superdieetistä saatu boosti auttaa pysymään kaidalla tiellä.

      Poista