Sivut

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Superdieetti - viikko 1, päivä 7

Vatsa oli tänään aamulla ihan uskomattoman kipeä. Eilen illalla maha alkoi kerätä jotain ihan omia kaasuvarantojaan, ja tämä ei ollut helpottanut yön aikana juurikaan. Välillä olin lähes kaksinkerroin kivusta, ja mietin että mitähän hittoa jos töissä tulee joku päivä samanlainen fiilis. Aika nopeasti Sherlockina päättelin, että oireet johtuivat psylliumista, jota vedin aamu- ja iltapalojen joukossa teelusikallisen. Tänään jätin kokonaan välistä tuon kuitulisän, ja vatsa on alkanut rauhoittua. Jatkossa lisään sitä siis maltillisesti ehkä puoli teelusikkaa aamupalaan ja juon litran vettä. Testimeiningillä, jos sopisi vatsalle paremmin.

Noin muuten tänään on ollut aika plaah päivä. Treenit ovat tällä viikolla menneet ihan reisille, siinä ehdottomasti petrattavaa ensi viikolle. Koitin tänään vähän tasapainottaa vetämällä lenkin loppuun mäkivetoja (toim. huom. ihan vaan nopeasti kävellen) jotta sain edes sykkeet nousemaan. Asun käytännössä mäen päältä, ja tuo mäki jota sahasin edes takaisin on sellainen kohtuullisen jyrkkä viidensadan metrin nousu (pelkkä jalkakäytävä). Ei tulisi kuuloonkaan että pystyisin juoksemaan sitä edes puoleen väliin kuolematta, joten kasvatan kuntoani nyt aluksi ihan vaan kävelemällä sitä ylös (jotain kertonee se, että ihan vaan sekin nostaa maksimisykkeen 173:een.

Huomisesta eteenpäin muuttuu dieetti vähän niukemmaksi, mikä on ihan hyvä asia näillä annoksilla. Ei mitään kriittistä muutosta, mutta pientä säätöä. Pakko myöntää, että tänään jätän iltapalan väliin. Sain juuri syötyä loppuun päivällisen ja en nyt pysty pakottamaan itseäni vetämään iltapalarahkaa ihan vaan periaatteesta, etenkin kun kulutus on ollut niin aneemista treenipäiväksi. Ensi viikko sitten paremmin, let's shake on that.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti