Sivut

keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Superdieetti - viikko 2, päivä 2

Näköjään pääsin eilen niinkin pitkälle päivän superdieetti-merkinnän kirjoittamisessa, että avasin tämän ikkunan, mutta mitään en sitten saanut aikaiseksi kuitenkaan kirjoittaa. Varmaan johtui siitä, että fiilikset on tasoittuneet ainakin hetkellisesti ja suurimman osan ajasta en enää ajattele pelkästään ruokavaliota ja syömistä toisin kuin ensimmäisellä viikolla.

Eilen hain suoraan töiden jälkeen kioskilta paketin, ja oli kyllä psyykelle raskasta kävellä niiden esille laitettujen suklaiden ja karkkien seassa. Ruokakaupassa tuollaiset voi välttää helpommin skippaamalla ne tietyt hyllyvälit, mutta kiskalla se on mahdotonta. Etenkin uutuusmaut saa automaattisesti kiinnostuksen ylle. Toisaalta mietin sitä, että karkki ei maailmasta syömällä lopu ja vaikkapa Tsinuskitoffee uutuuspatukoita voin ihan hyvin maistaa sitten joskus tulevaisuudessa herkkupäivänä. Lähdin postista pakettini kanssa ja olin paljon tyytyväisempi itseeni kuin jos olisin tehnyt jotain hölmöä.

Illalla tein ensimmäistä kertaa treenin semikunnolla ja olin tutiseva kasa jälkeenpäin. Se mitä mun pitäisi tehdä paljon enemmän on venyttely. Tein eilen "maastavetoja" ja alas kumartuessa takareidet huusi hoosiannaa. Joku vois päätellä, että vietän suuren osan vuorokaudesta perseelläni istuen. Näitä jumeja ei ihan yhdessä illassa saada pois venyteltyä, mutta esim. teeveetä katsoessa tai lukiessa pitäisi tehdä pitkiä venytyksiä että tää edes joskus vähän helpottaisi.

Nyt kahvia ja proteiinijuomaa naamaan (olen laiska) ja sitten vastassa viikon viimeinen työpäivä.

4 kommenttia:

  1. Hyvä sinä! Osoitit hienoa itsekuria kun skippasit houkutukset!
    ps. Tervetuloa lukemaan mun fiiliksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se vähän huvittavaa että itselle tuollainen houkutusten skippaaminen on oikeasti saavutus, mutta ehkä niitä uusia ja parempia tapoja tässä samalla muotoutuu. Lisäsimpä sinut lukulistalleni, hyvältä näyttää blogi!

      Poista
    2. Vielä tulee sinullekin se päivä, kun kaupan karkkihylly ei aiheuta mitään tunteita. Entisenä karkki narkkina voin kertoa. Minua ei ole enää vuosikausiin kiinnostanut uutuusmaut, uusia karkkeja tulee sitä tahtia markkinoille että saisi olla joka päivä maistamassa jotain uutta. Karkit on muutenkin ihan plääh, oikeasti hyvänmakuisia karkkeja on todella harvassa.

      Poista
    3. Sitä tosiaan odotellaan, karkki kun on tosiaankin ihan täysin turha herkku. Makealla voi herkutella paljon terveellisemmilläkin tavoilla jos vaan haluaa.

      Poista